Od srdca spod Zobora
Tento džem varíme pomaly a ručne, ako za čias starých mám. Z čerstvo zbieranej arónie, len ovocie, trocha cukru a veľa lásky.

Džem z arónie čiernoplodej - Natural
Popis: Toto je úplne prvý výrobok, ktorý sme z arónie vyrobili. Ohlasy prekonali všetky naše očakávania. Najmä varianta Natural je jedinečná, čo do formy spracovania. Neobsahuje žiadne iné zložky, ktoré by prebili prirodzenú chuť ovocia a ani konzervačné látky. Vďaka tejto jednoduchej ale výbornej receptúre si môžete vychutnať nefalšovanú chuť arónie, dosladenú trstinovým cukrom. Nepridávame ani jablká alebo iné ovocie. Podiel arónie v rôznych šaržiach je 75 až 85 %, v závilosti od množstva pridaného cukru. Džemy ručne pasírujeme, podľa tradičných receptúr. Vďaka tomu neobsahujú šupky z ovocia ani semiačka. Túto receptúru ocenili najmä tí, ktorí milujú prírodné chute bez zbytočnej chémie. Kvalita overená našimi zákazníkmi.
Varianty: Natural, Natural – mierne sladký, Natural – sladký.
Použitie: Náš džem môžete použiť ľubovoľne, podľa vašej fantázie.
Zloženie: arónia čiernoplodá, trstinový cukor, pomarančová šťava.
Minimálna trvanlivosť: 18 mesiacov od dátumu výroby

Džem z arónie čiernoplodej – Pektín
Popis: Tento variant džemu je vhodný pre tých, pre ktorých BIO zloženie nie je prioritou, ale chcú jednoducho maškrtiť. Je sladený bielym cukrom a oproti verzii Natural obsahuje naviac citrusový pektín, kyselinu citrónovú a konzervačnú látku. Takisto ako variant Natural, je vyrobený z čerstvej arónie bez pridania iných druhov ovocia. Podiel arónie je ale trochu menší, približne 60%. Dominuje sladko – trpkastá chuť, poznačená pektínom. Podľa niektorých hodnotení sa chuť môže podobať na džem z ríbezlí. Aj tento džem ručne pasírujeme a ak ste to už niekedy skúšali, dali by ste nám za pravdu, že je to pomerne namáhavá činnosť. Nám to ale stojí za to, pretože chceme vyrábať kvalitu bez kompromisov. Aj na tento variant evidujeme množstvo pozitívnych ohlasov.
Varianty: Sladký, Mierne sladký, Kyslý.
Použitie: Podľa fantázie.
Zloženie: arónia čiernoplodá, cukor, želírujúca látka (pektíny), kyselina citrónová, kyselina sorbová.
Minimálna trvanlivosť: 30 mesiacov od dátumu výroby.

Džem z arónie čiernoplodej Natural
Popis: Toto je úplne prvý výrobok, ktorý sme z arónie vyrobili. Ohlasy prekonali všetky naše očakávania. Najmä varianta Natural je jedinečná, čo do formy spracovania. Neobsahuje žiadne iné zložky, ktoré by prebili prirodzenú chuť ovocia a ani konzervačné látky. Vďaka tejto jednoduchej ale výbornej receptúre si môžete vychutnať nefalšovanú chuť arónie, dosladenú trstinovým cukrom. Nepridávame ani jablká alebo iné ovocie. Podiel arónie v rôznych šaržiach je 75 až 85 %, v závilosti od množstva pridaného cukru. Džemy ručne pasírujeme, podľa tradičných receptúr. Vďaka tomu neobsahujú šupky z ovocia ani semiačka. Túto receptúru ocenili najmä tí, ktorí milujú prírodné chute bez zbytočnej chémie. Kvalita overená našimi zákazníkmi.
Varianty: Natural, Natural – mierne sladký, Natural – sladký.
Použitie: Náš džem môžete použiť ľubovoľne, podľa vašej fantázie.
Zloženie: arónia čiernoplodá, trstinový cukor, pomarančová šťava.
Minimálna trvanlivosť: 18 mesiacov od dátumu výroby

Džem z arónie čiernoplodej Pektín
Popis: Tento variant džemu je vhodný pre tých, pre ktorých BIO zloženie nie je prioritou, ale chcú jednoducho maškrtiť. Je sladený bielym cukrom a oproti verzii Natural obsahuje naviac citrusový pektín, kyselinu citrónovú a konzervačnú látku. Takisto ako variant Natural, je vyrobený z čerstvej arónie bez pridania iných druhov ovocia. Podiel arónie je ale trochu menší, približne 60%. Dominuje sladko – trpkastá chuť, poznačená pektínom. Podľa niektorých hodnotení sa chuť môže podobať na džem z ríbezlí. Aj tento džem ručne pasírujeme a ak ste to už niekedy skúšali, dali by ste nám za pravdu, že je to pomerne namáhavá činnosť. Nám to ale stojí za to, pretože chceme vyrábať kvalitu bez kompromisov. Aj na tento variant evidujeme množstvo pozitívnych ohlasov.
Varianty: Sladký, Mierne sladký, Kyslý.
Použitie: Podľa fantázie.
Zloženie: arónia čiernoplodá, cukor, želírujúca látka (pektíny), kyselina citrónová, kyselina sorbová.
Minimálna trvanlivosť: 30 mesiacov od dátumu výroby.